| BLOG: (n.) Lekker lezen onder een dekentje op de bank |

De 5 meest voorkomende goede voornemens voor 2018

De 5 meest voorkomende goede voornemens voor 2018

Het einde van 2017 komt in zicht en dat betekent natuurlijk dat iedereen weer gaat nadenken over zijn of haar goede voornemens. Heb jij al een lijstje gemaakt? Wij waren in ieder geval wel benieuwd naar wat iedereen in het volgende jaar wil verbeteren of bereiken. Daarom hieronder de vijf meest voorkomende goede voornemens voor 2018!

XMAS TIME! But what to wear?

XMAS TIME! But what to wear?

Hoe leuk en gezellig kerst ook is, het uitkiezen van je outfit kan toch altijd voor de nodige stress zorgen! Ga je voor superchique of juist iets wat meer casuals? En ga je helemaal in het zwart of kies je voor een kleur of glittertje? Decisions, decisions... Nog helemaal geen idee wat je wilt? Lees dan gauw verder voor wat fijne outfit inspiratie!

7 tips voor een mooie Insta-feed

7 tips voor een mooie Insta-feed

Scrollend door Instagram zie je de mooiste feeds voorbij komen. Foto's die perfect bij elkaar passen, kleuren die tot de puntjes op elkaar zijn afgestemd en pics met de mooiste achtergronden. Hoe doen mensen dit toch? Nu kan het inderdaad best lastig zijn om mooie foto's te schieten, maar gelukkig zijn er een heleboel tips die het al meteen een stuk makkelijker maken. Daarom hieronder 7 handigheidjes waardoor jouw profiel er meteen een stuk mooier uitziet!

Dít zegt jouw favo kledingkleur over je persoonlijkheid

Dít zegt jouw favo kledingkleur over je persoonlijkheid

Neem je een kijkje in je kledingkast, dan durf ik te wedden dat er één kleur is die eruit springt. Want welke kleur het dan ook is: iedereen heeft 't, een lievelingskleur. Een kleur waar je je fijn, zelfverzekerd en gewoon lekker jezelf in voelt. En daar is niets mis mee! Maar wat zegt zo'n kleur nu over jou als persoon? Staat zwart bijvoorbeeld altijd voor somber, en rood voor romantisch? Lees snel verder om erachter te komen wat jouw favo kledingkleur over jouw persoonlijkheid zegt! 

Tijd om even stil te staan...♡

  • Geplaatst op
  • Door Pascalle Stalvord
  • 0
Tijd om even stil te staan...♡

Om maar met de deur in huis te vallen: NoaNora gaat er een tijdje tussenuit! Als ik terugkijk op de afgelopen 3 jaar dan weet ik dat groeien één van de belangrijkste dingen van mijn bedrijf NoaNora was. Verder komen, leren, vallen en vooral heel snel weer opstaan. Misschien soms wel iets te snel.