Dít zegt jouw favo kledingkleur over je persoonlijkheid

Dít zegt jouw favo kledingkleur over je persoonlijkheid

Neem je een kijkje in je kledingkast, dan durf ik te wedden dat er één kleur is die eruit springt. Want welke kleur het dan ook is: iedereen heeft 't, een lievelingskleur. Een kleur waar je je fijn, zelfverzekerd en gewoon lekker jezelf in voelt. En daar is niets mis mee! Maar wat zegt zo'n kleur nu over jou als persoon? Staat zwart bijvoorbeeld altijd voor somber, en rood voor romantisch? Lees snel verder om erachter te komen wat jouw favo kledingkleur over jouw persoonlijkheid zegt! 

Zwart 

Is zwart he-le-maal jouw kleur? Dan ben je niet de enige! Zwart is natuurlijk ideaal om mee te combineren, is 'altijd goed' én kleedt af. Zwart staat voor kracht, mysterie en elegantie. 
Heb je binnenkort een date, of misschien een sollicitatiegesprek? Dan is zwart perfect. Naast bovengenoemde kenmerken staat zwart namelijk ook voor betrouwbaarheid, professionaliteit en serieusheid. Een valkuil van veel zwart is dat je een beetje koppig of onpersoonlijk kan overkomen, en dat je dingen soms een beetje té serieus neemt. 

 

Roze 

Houd jij van zachtroze? Dan ben je charmant, lief en supergirly. Je hebt een zacht karakter, bent misschien een tikkeltje verwend en houdt van luxe. 
Ben je meer iemand die hardroze kleding draagt? Dan ben je heel erg zeker van jezelf, en een echte feminist. Je bent niet verlegen, durft voor jezelf op te komen en bent soms zelf een beetje té bazig. Herkenbaar?

 

Groen 

Groen staat voor fris, vrolijk, eerlijk en energiek. Je bent een echt familiemens, houdt van de natuur en vindt het belangrijk om aardig gevonden te worden. Je zorgt altijd voor een leuke en gezellige sfeer en je hebt een hekel aan ruzie. Vreemdgaan, ruzie zoeken of liegen zijn dingen die jij never nooit zal doen.  

 

Blauw 

Blauw staat voor betrouwbaarheid, leiderschap en ambitie. Oftewel: draag je veel blauw, dan ben je een geboren leider! Mensen kunnen op je bouwen en vertrouwen en vriendinnen komen graag bij je uithuilen of vragen je om advies, want jij bent super openminded en erg kalm en rustig. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is je doorzettingsvermogen groot. 

 

Rood 

Passievol, romantisch, een sterke wil en niet bang om voor jezelf op te komen; dat is waar rood voor staat. Je bent een echte levensgenieter, niet op je mondje gevallen en hebt een sterke mening. Je kunt soms iets té intens uit de hoek komen en bent ook vaak koppig en tegendraads. Ook houd je ervan om in het middelpunt te staan en ga je snel de discussie met iemand aan.

 

Wit 

Draag jij het liefst wit? Dan ben je puur, eerlijk, fris en heel erg sympathiek. Je bent perfectionistisch, stopt niet voor je ergens helemaal tevreden over bent en bent altijd aardig. Pas op dat mensen hierdoor niet over je heen lopen, want je kan hierdoor soms een beetje naïef door overkomen, terwijl je dat helemaal niet bent.    

 

Geel 

Is geel de kleur die opvalt in jouw garderobe? Dan ben je avontuurlijk, optimistisch en heb je lekker veel humor. Lachen kunnen mensen met jou dus als de beste, en ook voor last minute feestjes of avonturen ben jij altijd in! Je kunt soms erg sarcastisch en cynisch doen, wat sommige mensen juist wél, maar anderen weer niet zo erg kunnen waarderen. 

 

Grijs 

Dat jij een grijze muis bent is een vooroordeel dat je meteen weg kunt wuiven. Je bent juist supersociaal, heel erg charmant en bent graag in het bijzijn van familie en vrienden. Mensen zijn ook graag in jouw nabijheid en voelen zich vertrouwd met jou. Dit is echter meteen jouw zwakte: je bent snel bang vrienden waarvan je veel houdt kwijt te raken, dus gaat confrontatie liever uit de weg dan dat je ruzie zoekt. 

 

En? Welke kleur draag jij het liefst? Laat het weten in een comment!

Reacties

  1. Pascalle Stalvord Pascalle Stalvord

    Hi Nathalie,

    Leuk dat je reageert op de blog. Wat is jouw favoriete kleur kleding die je veel draagt? Wie weet kan Jousha je nog een koppeling geven :)

    Liefs

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden