Hoe overleef ik een rainy day?

Hoe overleef ik een rainy day?

Regen, regen en nog eens regen… Yup: het is nu dan echt gedaan met de zomer. Dag picknickjes, bbq’s en bikinidagen en hallo filmavondjes, veel te dikke truien en ontelbare kopjes thee. Ook fijn!

 

Nu is er natuurlijk ab-so-luut niets fijns aan door de regen te fietsen, weggewaaid te worden door de wind of niet zomaar in je zomertop naar buiten kunnen, maar toch heeft de herfst – als je eenmaal lekker binnen zit – ook zo zijn charmes. Want vind jij het stiekem niet ook supergezellig om lekker knus onder een dekentje te zitten terwijl de regen tegen de ramen tikt? En geniet jij ook weer van het feit dat je los kunt gaan met mooie vesten en warme truien? Wij in ieder geval wel!

 

En ondanks dat er natuurlijk niets boven een heerlijke zomerdag gaat, proberen we er toch het beste van te maken. Met deze tips moet dat hopelijk helemaal goedkomen.

 

Tip #1: Plan een Netflix avond met je vriendinnen ♡

Buiten regenachtig en donker? Plan dan een lekker filmavondje met je vriendinnen! Jullie hebben vast een hele lijst aan movies die jullie ‘ooit’ nog eens samen wilden zien. Well, this is the right time! Maak het binnen gezellig met kaarsjes en lekkere hapjes en jullie hebben gegarandeerd een supergezellige avond!

 

Inspiratie: Een filmavondje is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijke warme trui waar je lekker in weg kunt kruipen tijdens die horrormovie!

 

Tip #2: Maak je eigen bullet journal ♡

Hoor jij ook iedereen om je heen over hun bullet journal? Dat zou heel goed kunnen, want het is he-le-maal in! Je bullet journal is eigenlijk je planner, to-do list en agenda in een en moet ervoor zorgen dat jij je leven op orde hebt. Je kunt je journal helemaal zelf indelen. Het moet voor jou werken en voor jou fijn zijn. Voor inspiratie kun je een kijkje nemen op Pinterest. Wedden dat je meteen aan de slag gaat bij het zien van al die leuke ideeën?

 

Inspiratie: Maak hier je eigen bullet journal in!  

 

Tip #3: Geef je huis een make-over ♡

Al de hele zomer je huis eens opnieuw willen inrichten, maar had je geen tijd door alle party’s, bbq’s en andere zomerse bezigheden? Doe dat dan nu! Verschuif je meubels, hang leuke foto’s op en zoek eindelijk eens die bureaulades uit.

 

Inspiratie: Hang deze leuke kaarten aan de muur in een lijstje. Niets mis met een lekkere zomerse vibe toch?

 

Tip #4: Ga los op laagjes ♡

Okay: ondanks dat het koude weer niet veel positieve kanten heeft, is er wel een ding waar wij heel blij van worden: het dragen van laagjes! Want is het niet geweldig om lekker te combineren met tops, vesten en jasjes? Duik je kledingkast in en zoek de leukste setjes. Niet alleen leuk om te doen, maar ook heel handig. Als je alles al klaar hangt hoef je de hele week niet ’s ochtends vroeg te treuzelen over je outfit!

 

Inspiratie: Combineer een top, vest en jasje voor een geweldige en warme look.

 

Tip #5: Ga er een dagje tussenuit ♡

Ondanks dat het misschien veel verleidelijker is om lekker binnen te blijven, zal een dagje uit ook echt wonderen doen! En dan hoef je niet perse iets buiten te doen, maar ga bijvoorbeeld een dagje naar de spa met vriendinnen. Door de regen kan je soms een beetje in een dip raken, maar door genoeg leuke daagjes te plannen ga je dat tegen. Want zeg nu zelf: er is toch niets fijner dan een beetje quality time met je vriendinnen?

 

Inspiratie: Onderweg is het natuurlijk wel fijn om een beetje beschermd te zijn tegen de wind en de regen. Deze sjaals zijn daar perfect voor!

 

En? Hoe ga jij deze regenachtige dagen overleven? 

 

Rainy-Day-Hondje.jpg

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden