Maak je huis helemaal decemberproof

Maak je huis helemaal decemberproof

Het is vandaag alweer 1 december! En dat betekent: koude voeten, natte sneeuw, vieze modder, koukleumen en een lopende neus. Maar het betekent óók: overal gezellige lichtjes zien, spelletjes doen bij de openhaard, non-stop kerstmuziek luisteren en lekker koekjes bakken! Buiten is het misschien guur en koud, maar binnen kun je het supergezellig maken. Hoe? Wij helpen je een handje met onze tips! 

Shine bright like a diamond 

Zo gedaan en supergezellig: hang kerstlichtjes op in je woon- en slaapkamer. Bijvoorbeeld langs de spijlen van je bed, boven je gordijnen of om de deur heen. Ondanks dat het eigenlijk maar een klein detail is, zal je merken dat het heel veel sfeer toevoegt wanneer het buiten donker wordt en je lekker met je vriendinnen op de bank neerploft met een kopje thee. 

 

Bake the world a better place 

Wat is er nu gezelliger dan samen met de kids, je vriendinnen of lover de keuken in te duiken en lekker te gaan bakken? Cake, taart, koekjes of pepernoten: works all for me! Extra fijn: je hele huis ruikt naar een lekkere baklucht, je hebt genoeg toetjes voor de hele week én je hebt quality time met je loves ones

 

Let's cozy up under a blanket 

Onmisbaar in een decemberproof huis: fluffy dekens. Op je bed, bank, relaxstoel: allemaal fijne plekjes om jezelf lekker in een dekentje te wikkelen met een goed boek, lekkere reep chocola of spannende serie. Wil je dit helemaal perfect doen? Kies dan dekens die bij elkaar en bij je interieur passen. Zo staat het ook nog eens superstylisch! 


Light up the darkness 

Eén van mijn persoonlijke favorieten om mijn huis gezellig mee te maken: kaarsen! Waxinelichtjes, geurkaarsen of grote kandelaren: I love it all. Hoe gezellig is het om overal in je huis kaarsjes aan te steken als het buiten koud en donker is? Daarnaast is het ook altijd leuk om nieuwe kaarsen te shoppen. Er is zoveel keuze dat er voor iedereen wel iets moois bij zit!

 

Happiness is... a family game night 

Binnenkort bezoek van je nichtjes, neefjes, ouders of vrienden? Plan dan een ouderwetse spelletjesavond! Shop de leukste spellen, zoals Monopoly, 30 Seconds, Halli Galli of Kolonisten van Catan en je bent zeker weten klaar voor een supergezellig avondje. Enjoy! 


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden