Tijd om even stil te staan...♡

 • Geplaatst op
 • Door Pascalle Stalvord
 • 0
Tijd om even stil te staan...♡

Om maar met de deur in huis te vallen: NoaNora gaat er een tijdje tussenuit! Als ik terugkijk op de afgelopen 3 jaar dan weet ik dat groeien één van de belangrijkste dingen van mijn bedrijf NoaNora was. Verder komen, leren, vallen en vooral heel snel weer opstaan. Misschien soms wel iets te snel.

Bij ons thuis is dat net zo. Zo hard als NoaNora groeide, zo hard is ons gezinnetje ook gegroeid. Inmiddels 3 kindjes verder tussen 0 en 5 jaar en dan weet ik dat doorgroeien met NoaNora even geen optie is.

 

Het afgelopen jaar was pittig, zwaar, bijzonder, mooi, maar ook net even iets teveel. En wanneer ik dat besef is het tijd om even stil te staan. Even een break te nemen. Want wat is belangrijk? Wat wil ik? Wat heb ikzelf en iedereen om mij heen nodig?

 

NoaNora zal voor nu 'sluiten' en wie weet hoe het verder zal gaan lopen. Ik weet het op dit moment nog niet maar denk jij dat het runnen van een webshop jouw droom is of heb je misschien een vriendin die dat wil? Let me know!!

 

Voor nu duiken we dan ook de Finale Sale in met kortingen die de komende weken flink op zullen gaan lopen. Pak je kans om dat ene item voor een leuke prijs te shoppen maar wacht niet te lang!! Niets zal meer worden aangevuld, maar je ontvangt de items met veel liefde, uit een warm hart.

 

Hope to see you soon!! ♡
Liefs Pascalle

Reacties

 1. Tamara Blommaert Tamara Blommaert

  Hey Pascalle,
  Wat een dapper besluit van je.. daar is veel moed en wijsheid voor nodig!
  Zoals je weet is mijn droom altijd geweest een eigen webshop te hebben!
  Helaas kwam voor mij de moed en het durven echt te laat met Happily After en merkte ik na een tijdje dat het voor een net beginnend webshopje bijna niet te doen was om door te breken op de markt.. De passie en de drive is er nog steeds om een webshop te runnen met alles wat daarbij hoort.. Ik hoop dat je aan me denkt in je verdere stappen met Noanora! Ik wens je in ieder geval t aller beste en je mag super trots zijn op jezelf! Wat jij van Noanora hebt gemaakt maakt je echt een super onderneemster!! Liefs, Tamara. 0612157436

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden