Waarom iedere vrouw gek is op online shoppen

Waarom iedere vrouw gek is op online shoppen

Is er iets fijners dan online shoppen? Lekker vanuit je bed, terwijl je aan het ontbijten bent, 's nachts als je niet kan slapen of (ssssht...) tijdens je werk. Het kan altijd en overal. Want in tegenstelling tot fysieke winkels zijn webshops dag en nacht - 24 uur per dag - voor jou geopend. Ook zo verslaafd?! Dan herken jij je vast en zeker in de blog van deze week!

Je hoeft niet uit huis ♡

Very important reason: voor online shoppen hoef je de deur niet uit! Het maakt helemaal niet uit als je nog lekker in je pyjama, met je wilde coupe en morning face je koffie aan het drinken bent: niemand die het ziet. Daarnaast is het ook gewoon heel chill om niet twintig minuten in de rij te hoeven staan als je die ene top wilt passen, en ook het ergeren aan langzame mensen die voor je voeten lopen is verleden tijd. Je shopt zo dus helemaal zen en stressvrij! En dat is behoorlijk wat waard, right?

 

Het is goedkoper ♡

Is online shoppen goedkoper? Ja zeker! Naast dat een fysieke winkel gewoon veel meer kosten heeft en daarom kleding hoger prijst dan online winkels, zijn er nog een heleboel trucjes om goedkoper uit te komen. Zo kun je zelf heel gemakkelijk kleding vergelijken. Binnen één minuut ben jij er bijvoorbeeld al achter waar je die leuke sweater het goedkoopste scoort. In de stad is dit toch wat lastiger. Ook hebben (bijna) alle webshops een sale. Kan de sale in een fysieke winkel nogal chaotisch zijn; in een webshop kies je snel en gemakkelijk de leukste items uit. En last but not least: check voordat je gaat afrekenen altijd even deze website voor eventuele kortingscodes. Altijd mooi meegenomen als er bijvoorbeeld een code voor gratis bezorgen is!

 

Je koopt alleen wat je écht leuk vindt ♡ 

Het grote gevaar van 'echt' shoppen is dat je gaat voor één trui en terugkomt met vijf tops, een bikini ('handig voor volgend jaar!'), twee broeken en een jurkje. Maar trui? Ho maar! In andere woorden: shoppen in fysieke winkels zorgt voor afleiding van je goal. Online is dit gevaar een stuk minder. Zo kun je bij de zoekfuncties vaak aangeven waarnaar je op zoek bent en zo heel gericht zoeken naar datgene wat écht je nodig hebt.

 

Buitenlandse merken zijn maar één klik van jou verwijderd ♡

Was het eerst flink balen als je een mooi item in een tijdschrift zag en er vervolgens achterkwam dat het van een buitenlands merk was, nu is dat geen probleem meer. Door de wereld van het online shoppen zijn alle merken namelijk binnen handbereik en liggen ze zo bij jou in de brievenbus. How nice?

 

Je vermijdt het gevreesde pashokje ♡

Want zeg nu eens eerlijk: ben jij ooit happy uit een pashokje gekomen? Er is iets met dat licht, want opeens zie je alle oneffenheden en putjes in je benen die je thuis écht nooit ziet! Vermijd dit negatieve aspect van shoppen dus door thuis lekker te bestellen. Ook beter voor je zelfvertrouwen

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden