We zijn verhuisd!

We zijn verhuisd!

Yay, NoaNora is verhuisd! Vorige week was het dan zover: we gingen van het ongezellige industrieterrein naar het sfeervolle centrum van Oudewater. Al maanden werd er naar uit gekeken en nu was het dan eindelijk zover!

Toen de honderdduizend dozen vol leuke kledingitems waren uitgepakt, het magazijn was ingedeeld en de bureaus stonden, was het obviously tijd voor een feestje. Benieuwd naar ons nieuwe plekje?
Lees dan snel verder!

 

Zo, dit is 't dan! Op de foto hierboven zie je onze nieuwe, fijne werkplek! Door de grote ramen hebben we lekker veel daglicht. En veel bijkijks. Wat natuurlijk alleen maar gezellig is. ;) 
Er moet nog het een en ander aan de ruimte gebeuren (de radiator krijgt nog een ombouw en de plintjes moeten nog worden gelegd) maar we konden echt niet wachten om al vast iets te laten zien. Binnenkort kunnen jullie dus zeker meer pics van de ruimte verwachten!

 

De week na de verhuizing besloten we een klein verrasingsfeestje voor Pascalle te organiseren. We zorgden voor ballonen, bloemen, taart en natuurlijk champagne om onze nieuwe plek te vieren. Omdat Pascalle inkopen aan het doen was in Amsterdam, hadden wij genoeg tijd om alles klaar te zetten. En nadat we ook eindelijk de ballonnen klaar hadden (helium stemmetjes blijven gewoon te leuk), waren we er helemaal klaar voor. Toen Pascalle binnenkwam was ze superverrast en tijd om te genieten van cake & champagne. 

 

Na de taart hadden we de smaak te pakken en gingen we verderop in de straat lekker borrelen. Gezellig!

 

IMG_7604.jpg      IMG_7587.jpg

 

IMG_7609.jpgBallon.jpg

 

 

Omdat wij na dit avontuur natuurlijk alles weten over verhuizen, hebben we voor jullie een lijst met verhuistips samengesteld. Want wie weet komt dat nog eens van pas. ;)

 

IMG_8186.2.jpg

 

TIP #1: Maak een planning 

Verhuizen kan nogal chaotisch gaan en veel stress opleveren. Trust me, I know! Het is daarom suuuuper belangrijk om van te voren een planning te maken om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Regel op tijd vervoer, schakel hulp van vrienden in en regel een oppas voor je kids en/of huisdieren. Zo kun jij je op de dag helemaal focussen op de verhuizing. 

 

TIP #2: Bestel je verhuisdozen online 

Scheelt je een hoop gedoe & geld! (Want wie heeft er nu zin om de auto vol te gooien met dozen? Laten bezorgen is veel chiller!)

 

TIP #3: Be organized 

Begin op tijd met inpakken en schrijf duidelijk op elke doos wat er in zit en waar het straks heen moet. De doos met broeken kan bijvoorbeeld rechtstreeks naar de slaapkamer worden gebracht, terwijl de doos met servies naar de keuken kan. Makkelijker om meteen alles naar de goede kamer te brengen, dan in de gang alles te moeten uitzoeken, right?

 

TIP #4: Meten is weten 

Het lijkt misschien niet zo'n big deal, en je denkt snel 'ooh, dat komt wel goed', maar van te voren alle maten opmeten in je nieuwe huis is heel erg belangrijk! Zo voorkom je dat je op straat toch die tafel uit elkaar moet halen omdat-ie niet door de gang past en andere vervelende situaties die best voorkomen hadden kunnen worden. So be smart & meet alles op! Zo kom je in ieder geval niet voor verrassingen te staan. 

 

TIP #5: Leer van anderen 

Dit is zeker de moeite waard als er een verhuizing op de planning staat: kijk een uurtje rond op YouTube. YouTube staat helemaal vol met handige verhuishacks, inpaktips en nog veel meer. Ook dingen waar je zelf nog helemaal niet eens aan gedacht had! Wij vinden deze video van Buzzfeed helemaal te gek. KIjk 'm snel voor superhandy tips!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden