Work it! De 7 leukste werkhotspots van Den Bosch

Work it! De 7 leukste werkhotspots van Den Bosch

Thuiswerken. Tegenwoordig doen steeds meer mensen het. Maar wat nu als je je thuis helemaal niet zo goed kunt concentreren? Als je toch maar 'even snel' de afwas gaat doen, per ongeluk een uur in bad blijft zitten of gewoon niet van Netflix af kunt blijven?

Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een fijne werkplek buitenshuis. Waar precies? Dat zoeken wij voor je uit! Deze keer: Den Bosch.

 

Coffeelab ♡

Coffeelab is een superleuk, hip cafe met een prachtige inrichting. Op hun website laten ze weten vooral van ‘goede koffie’ te houden, dus voor de nodige kopjes cafeïne zit je hier helemaal goed! 
Coffeelab is gevestigd op een echte toplocatie; namelijk tegenover het station. Superhandig als je met het openbaar vervoer komt, dus!

 

Adres: Stationsweg 35
5211 TV Den Bosch
Tel.: 088-346 34 00


De KASerne ♡

De KASerne bestaat uit een hotel en een restaurant waar je heerlijk kunt zitten. Er zijn meerdere plekken met verschillende sferen waar je kunt plaatsnemen; van een rustig gedeelte tot borrelen bij de open keuken of relaxen in de leuke lounge. Het is maar net waar je zin in hebt, dus! Trek in een lekker hapje? Dan zit je bij de KASerne ook aan het goede adres. Alle gerechten worden op een zo biologisch mogelijke manier bereid.

Adres: Willemspoort 1
5223 WV Den Bosch
Tel.: 073-89 00 273

Verkadefabriek  ♡

Houd je van theater, film, cabaret, debat én eten en drinken? Dan is de Verkadefabriek de perfecte ontmoetingsplek voor jou! Het cafe-restaurant is iedere dag vanaf elf uur ’s ochtends geopend en je kunt de hele dag door lekkere hapjes krijgen. 
Kom je met meer dan zeven personen voor bijvoorbeeld een vergadering? 
Dan is het mogelijk om te reserveren! Dat kan via  073-68 18 170!

 

Adres: Boschdijkstraat 45
5211 VD Den Bosch
Tel.: 073-681 81 60 / 073-681 81 50

 

Spiegelzaal, Willem Twee ♡

De Spiegelzaal, onderdeel van muziek en beeldende kunst theater Willem Twee, is een superleuke ruimte waar je in een gastvrije setting kunt werken, overleggen en ontmoeten. 
Er is gratis Wi-Fi (yay!) en je kunt voor maar € 2,50 een Willem Twee mok leasen waar je de hele dag koffie en thee mee kunt halen! Hoe leuk is dat?!

 

Adres: Boschdijkstraat 100
5211 VD ‘s-Hertogenbosch
Tel.: 073 - 612 34 22

 

 Hotspots-Den-Bosch-2.jpg

 

Bibliotheek Den Bosch ♡

Ook een hele fijne en laagdrempelige werkplek is de bibliotheek
Het is een rustige omgeving, je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi en kunt ‘s middags genieten van een heerlijke lunch. Tegen een kleine vergoeding kun je ook gebruik maken van printers en kopieerapparaten. Daarnaast is het ook een fijne plek om andere mensen te ontmoeten!

 

Adres: Hinthamerstraat 72
5211 MR Den Bosch
Tel.: 073-680 29 00 

 

De Gruyter Fabriek ♡

De Gruyter Fabriek, ook wel ‘de huiskamer’ genoemd is een supercreatieve ontmoetingsplek waar zo’n 185 bedrijven gevestigd zijn. Maar: ook als je hier niet over een kantoorruimte beschikt kun je hier heerlijk werken. In de grote brasserie zijn genoeg fijne plekjes om een dagje aan het werk te kunnen. Je betaalt dan wel een bedrag, maar dat is meer dan redelijk. 
Een dagje werken inclusief koffie en luch (whoe!) kost 15 euro per persoon. Best te doen, toch?

 

Adres: Veemarktkade 8 / Ingang F
5222 AE 's-Hertogenbosch
Tel.:  073-30 300 30 

 
Yoghurt Barn ♡

Net als in onze blog over Utrecht, staat ook hier de Yoghurt Barn op ons lijstje. 
Het is dan ook een supergezellige en sfeervolle plek om je laptopje open te klappen. En met meer dan 47 recepten vol yoghurt hebben ze voor iedereen wel wat wils! (Moet je natuurlijk wel van yoghurt houden…) 

 

Adres: Orthenstraat 5-7
5211 SV Den Bosch
Tel.: 073-89 00 278

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden