7 tips voor een mooie Insta-feed

7 tips voor een mooie Insta-feed

Scrollend door Instagram zie je de mooiste feeds voorbij komen. Foto's die perfect bij elkaar passen, kleuren die tot de puntjes op elkaar zijn afgestemd en pics met de mooiste achtergronden. Hoe doen mensen dit toch? Nu kan het inderdaad best lastig zijn om mooie foto's te schieten, maar gelukkig zijn er een heleboel tips die het al meteen een stuk makkelijker maken. Daarom hieronder 7 handigheidjes waardoor jouw profiel er meteen een stuk mooier uitziet!

Tip #1: Kantel je foto 

Supereasy, maar toch heel origineel: het kantelen van je foto. Dit kan helemaal, of een kwart. Het is maar net wat je zelf mooi vindt. Het staat in ieder geval heel opvallend en mooi in je feed en zorgt voor wat afwisseling.

 

 

 

Tip #2: Zorg voor een mooie achtergrond 

Veel belangrijker dan je in eerste instantie zou denken: de achtergrond. Een lelijke achtergrond kan je feed verpesten en dat is natuurlijk zonde! Natuur doet het altijd goed, maar ook een leuk straatje of gezellig cafeetje is fijn. Zorg dat er geen afleidende dingen op de achtergrond gebeuren, zoals mensen die langslopen of auto's die voorbij rijden. Rust = het mooist! 

 

 

Tip #3: Maak gebruik van een ander perspectief 

Kijk voor de verandering eens naar beneden. Sta je op mooie tegels, met je tenen in het zand of heb je nieuwe sneakers? Maak dan eens een foto van je voeten. Superleuk, toch?

 

Tip #4: Choose a color 

Wat ook erg goed helpt om op te vallen op Instagram is om je te houden aan een kleurenpatroon. Dit hoef je natuurlijk niet altijd vol te houden; je kunt na een paar weken bijvoorbeeld weer wisselen naar een andere kleur. Wat dacht je van lichtroze? We love it! 

 

Tip #5: Poseer met een dier 

Dieren doen het altijd, maar dan ook áltijd goed op Instagram! Het is dan ook always een goed idee om met je huisdier te poseren. Hondjes en katten zijn natuurlijk superschattig, maar ook andere dieren slepen de likes binnen no time binnen! 

 

 

 

Tip #6: Jump, laugh & be happy 

Altijd dezelfde pose aannemen of hetzelfde kijken op foto's is natuurlijk een beetje boring. Probeer daarom wat andere dingen uit. Beweeg lekker terwijl je foto's maakt en probeer écht te lachen. Er zullen er ongetwijfeld een hoop mislukken of bewogen zijn, maar er hoeft maar één perfecte foto tussen te zitten, right? :) 

Tip #7: Denk na over de volgorde 

Nu hoef je natuurlijk helemaal niet alleen maar foto's op je Instagram te plaatsen. Je kunt ook kiezen voor quotes, collage's of iets anders en je daarbij vasthouden aan een vast stramien. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om altijd om en om een foto en een quote te plaatsen.

 

 
 
En? Maak jij al gebruik van deze tips? Of zijn we misschien iets belangrijks vergeten? Laat het ons weten in een comment! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden