R E T O U R N E R E N

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Super jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij NoaNora heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangstdatum. Retourneren kan op de volgende manier: Stuur de items samen met de pakbon terug naar onderstaande postadres van NoaNora.

NoaNora

Leeuweringerstraat 26 A

3421 AC Oudewater

Na ontvangst van je retourzending zal het bedrag worden terug betaald met hetzelfde betaalmiddels als waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan. Dit zal maximaal 5 werkdagen duren.

Houd er rekening mee dat NoaNora retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief aangehechte labels worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij retournering voor eigen rekening. Wij adviseren dan ook om te verzenden met een track & trace code.

- - - - -

Er gelden tijdens de sale iets andere regels dan normaal. Waar je tijdens de Sale rekening mee moet houden is het volgende:

Wanneer je een item hebt besteld en deze later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet meer met terugwerkende kracht verrekenen.

Het retourneren van sale items is uiteraard gewoon mogelijk, er wordt dan een tegoedbon uitgeschreven.

© 2014 - 2017 NoaNora | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel