Menu

R E T O U R N E R E N

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij NoaNora heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangstdatum. 


Retourneren is vrij eenvoudig:


  • Meld je retour aan door een mail te sturen naar retour@noanora.nl en vermeld daarin je naam, order / factuurnummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. 

  • Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) inclusief de factuur terug sturen naar onderstaand postadres in Oudewater.


Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag binnen 7 dagen teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Je ontvangt hiervan bericht.


Ruilen

Wil je een item omruilen, omdat de kleur of maat niet goed is? Geen probleem! Meld je retour aan door een mailtje te sturen aan retour@noanora.nl en vermeld daarin je naam, je order / factuurnummer en het product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres is Oudewater.


Nadat je jouw retour hebt aangemeld zorgen wij ervoor dat je de goede maat kan bestellen (mits deze op voorraad is). Je ontvangt van ons een Giftcard kortingscode t.w.v. €4,95 om de verzendkosten van je volgende bestelling te kunnen dekken. Houd er rekening mee dat artikelen snel uitverkocht raken en het dus niet altijd meer mogelijk is om je item te ruilen. 

NoaNora

Wilgenweg 9 A7

3421 TV OUDEWATER


LET OP: Vergeet bij aanmelding niet je ordernummer, product(en) en reden van retour te vermelden.
LET OP: Vergeet de pakbon niet bij je retour te voegen.


Let op: Heb je een item van de 'Happy Hour' gekocht en is het niet de goede maat? Het is niet mogelijk een Happy Hour item te ruilen voor dezelfde actieprijs nadat de actie is verlopen. De deal is alleen die dag geldig. Bij twijfel van maat of kleur raden wij je aan twee maten of kleuren te bestellen om teleurstelling te voorkomen!


Houd er rekening mee dat NoaNora retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief aangehechte labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.


Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.


Ps: Wij adviseren ten alle tijden te verzenden met een track & trace code om na te kunnen gaan waar het pakketje is. Voor zoek geraakte pakketjes bij de post zijn wij NIET verantwoordelijk!

© 2014 - 2017 NoaNora | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel