Vanaf €50 geen verzendkosten
Op werkdagen vóór 15:30 besteld, zelfde dag verzonden
Elke week een nieuwe collectie
Fijne, persoonlijke service

Betalen

Bij NoaNora kun je op de volgende manieren veilig betalen:

- iDeal
- PayPal (incl. overboeking)
- Bancontact / Mister Cash
- Kortingscode


iDeal

Via deze methode kun je via je eigen, vertrouwde bankomgeving betalen. Je hoeft je niet te registeren of bestanden te downloaden. Je kunt iDeal direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt op de hoogte gebracht wanneer de betaling geslaagd is. De iDeal betaling is direct zichtbaar in je rekeningoverzicht.

 

PayPal

Als je een PayPal account hebt, kun je aan iedereen met een paypal account kosteloos geld toesturen. Dat werkt op naam van het geregistreerde mailadres bij paypal. Het bedrag wordt dan van je online creditcard afgeschreven (Mastercard of Maestro). Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt je product verstuurd zodra we je betaling binnen hebben.

 

Bancontact / Mister Cash

Voor onze Belgische klanten bieden we Bancontact / Mister Cash aan als payment provider. Dit werkt hetzelfde als de Nederlandse iDeal optie.

 

Kortingscode

Een kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van je totale bestelling. Afhankelijk van de kortingscode is de korting gebaseerd op een vast bedrag of percentage. Helaas zijn de kortingscodes niet geldig op giftcards of in combinatie met andere kortingscodes. Een kortingscode is eenmalig geldig en verliest na het definitief maken van een bestelling haar waarde.

- Indien je in het bezit bent van een (persoonlijke) kortingscode dient deze voor het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd.
- Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vanaf €50 geen verzendkosten
Op werkdagen vóór 15:30 besteld, zelfde dag verzonden
Elke week een nieuwe collectie
Fijne, persoonlijke service