Vanaf €50 geen verzendkosten
Op werkdagen vóór 15:30 besteld = morgen in huis
Elke week een nieuwe collectie
Fijne, persoonlijke service

Betalen

Bij NoaNora kun je op de volgende manieren veilig betalen:

- iDeal
- PayPal (incl. overboeking)
- AfterPay
- Klarna (achteraf betalen)
- Bancontact / Mister Cash
- Kortingscode

 

iDeal

Via deze methode kun je via je eigen, vertrouwde bankomgeving betalen. Je hoeft je niet te registeren of bestanden te downloaden. Je kunt iDeal direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt op de hoogte gebracht wanneer de betaling geslaagd is. De iDeal betaling is direct zichtbaar in je rekeningoverzicht.

 

PayPal

Als je een PayPal account hebt, kun je aan iedereen met een paypal account kosteloos geld toesturen. Dat werkt op naam van het geregistreerde mailadres bij paypal. Het bedrag wordt dan van je online creditcard afgeschreven (Mastercard of Maestro). Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt je product verstuurd zodra we je betaling binnen hebben.

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor www.noanora.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

Klarna - Achteraf betalen

Met Klarna betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina. Klarna voert het volledige betaalproces uit voor www.noanora.nl. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. 

 

Bancontact / Mister Cash

Voor onze Belgische klanten bieden we Bancontact / Mister Cash aan als payment provider. Dit werkt hetzelfde als de Nederlandse iDeal optie.

 

Kortingscode

Een kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van je totale bestelling. Afhankelijk van de kortingscode is de korting gebaseerd op een vast bedrag of percentage. Helaas zijn de kortingscodes niet geldig op giftcards of in combinatie met andere kortingscodes. Een kortingscode is eenmalig geldig en verliest na het definitief maken van een bestelling haar waarde.

- Indien je in het bezit bent van een (persoonlijke) kortingscode dient deze voor het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd.
- Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vanaf €50 geen verzendkosten
Op werkdagen vóór 15:30 besteld = morgen in huis
Elke week een nieuwe collectie
Fijne, persoonlijke service