• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Super jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij NoaNora heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangstdatum.

Retourneren kan op de volgende manier: Stuur ter kennisgeving een email naar info@noanora.nl met je ordernummer en welke items retour komen. Stuur daarna de items samen met de pakbon terug naar onderstaande postadres van NoaNora. Je ontvangt een bevestiging zodra we je retourzending verwerkt hebben. Momenteel verwerken we de retourzendingen elke dinsdagmiddag.

NoaNora

Mr JB Kanlaan 8

7715 PM Punthorst

Na ontvangst van je retourzending zal het bedrag worden terug betaald met hetzelfde betaalmiddels als waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan. Dit zal maximaal 5 werkdagen duren.

Houd er rekening mee dat NoaNora retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief aangehechte labels worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij retournering voor eigen rekening. Wij adviseren dan ook om te verzenden met een track & trace code.

Je kan ook via ons een retourlabel aanvragen.
De kosten voor een pakket zijn €4,95 en voor een brievenbuspakket € 3,50
 
Woon je in de buurt? Dan mag je je pakketje uiteraard ook afgeven of in de brievenbus achterlaten. 
 
RUILEN
 
We hebben ook de mogelijkheid om items te ruilen voor een andere maat. Graag in de email aangeven om welke items en maat het gaat. Wij reserveren dit voor je en sturen het op zodra je retourzending hier ontvangen en verwerkt is.