• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Helaas gaat NoaNora 19 Januari tijdelijk stoppen! Dit betekend dat er geen retouren of *ruilingen meer worden aangenomen.

* KIDS COLLECTIE: Voor de kindercollectie geldt dat er alleen nog ruilingen gedaan kunnen worden voor bestellingen die zijn geplaatst t/m 14 Januari met een retourtermijn van 7 dagen. Ruilen mag voor elk gewenst ander item in de maat naar wens. 

Neem in geval van ruiling van kinderitems contact op via info@noanora.nl, vermeld je ordernummer en het te ruilen item. We zullen dan het gewenste item reserveren en je de verdere informatie toesturen.

LET OP!! Pakketjes die bij ons binnenkomen zonder te zijn aangemeld via de mail en we geen items voor je hebben gereserveerd sturen we direct retour!

 

RETOURADRES

NoaNora
Leeuweringerstraat 26 A
3421 AC  Oudewater

Houd er rekening mee dat NoaNora retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief aangehechte labels worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij retournering voor eigen rekening. Wij adviseren dan ook om te verzenden met een track & trace code.