Vanaf €50 geen verzendkosten
Op werkdagen vóór 15:30 besteld = morgen in huis
Elke week een nieuwe collectie
Fijne, persoonlijke service

Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Super jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij NoaNora heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangstdatum.

Je kunt via ons een retourlabel aanvragen. De kosten voor een pakket zijn €4,95 en voor een brievenbuspakket € 3,50. Stuur een email naar [email protected] met je ordernummer en welke items retour komen. En of je een label voor een brievenbus pakket of een normaal pakket wil ontvangen. Wij sturen vervolgens een mail met een retourlabel. In deze mail vind je verdere instructies. Let op: Heb je geen mail ontvangen? Controleer dan ook even 'Postvak Ongewenst'.

Vergeet niet je pakbon bij in het pakketje te doen.

Maak je gebruik van een brievenbus label? Let er op dat het pakketje de juiste maximale afmetingen heeft en niet als een gewoon pakket verzonden wordt. Portokosten komen voor eigen rekening.

Wil je zelf op een andere manier je pakket terugsturen? Stuur dan ter kennisgeving een email naar [email protected] met je ordernummer en welke items retour komen. Je hoeft niet te wachten op een bevestiging, stuur daarna de items samen met de pakbon terug naar onderstaande postadres van NoaNora. Je ontvangt de bevestiging zodra we je retourzending verwerkt hebben. 

NoaNora
Mr. J.B. Kanlaan 8
7715 PM  Punthorst

Na ontvangst van je retourzending zal het bedrag worden terug betaald met hetzelfde betaalmiddels als waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan. Dit zal maximaal 5 werkdagen duren.

Heb je gekozen voor Afterpay of Klarna? Na ontvangst van je retourzending crediteren we de geretourneerde items. Je ontvangt een nieuw betaaloverzicht en betaalt alleen voor de items die je houdt. Retourneer je de hele bestelling? Dan hoef je niks meer te betalen.

Houd er rekening mee dat NoaNora retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief aangehechte labels worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Oorbellen mogen i.v.m. hygiëne niet geretourneerd worden. 

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij retournering voor eigen rekening. Wij adviseren dan ook om te verzenden met een track & trace code.

Woon je in de buurt? Dan mag je je pakketje uiteraard ook afgeven of in de brievenbus achterlaten. 

RUILEN
We hebben ook de mogelijkheid om items te ruilen voor een andere maat. Graag in de e-mail aangeven om welke items en maat het gaat. Wij reserveren dit voor je, mits op voorraad, en sturen het op zodra je retourzending hier ontvangen en verwerkt is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vanaf €50 geen verzendkosten
Op werkdagen vóór 15:30 besteld = morgen in huis
Elke week een nieuwe collectie
Fijne, persoonlijke service